Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Bel ons op 075-6411891 of Whatsapp naar 06-15247049

Tuinmaterialen

FAMILIEBEDRIJF
Jansentuinmaterialen.nl is onderdeel van Jansen Hoveniers te Markenbinnen. Jansen Hoveniers is opgericht in 1934 en wij zijn al meer dan 85 jaar een betrouwbaar familiebedrijf. Momenteel wordt het bedrijf gerund door de 3e generatie.

JANSEN HOVENIERS
Het bedenken, ontwerpen en realiseren van tuinen doen wij het hele jaar rond. Naast het aanleggen van de ontworpen tuinen onderhoud wij ook bij veel verschillende particulieren en bedrijven het groen. Bij het onderhoud kunt u denken aan een boom rooien, grasmaaien, winteronderhoud, voorjaarsonderhoud, tweemaandelijks of het jaar rond onderhouden van de tuin.

JANSEN GROENCENTRUM
Bij Jansen Groencentrum kunt u altijd een actueel aanbod vinden van vaste planten, heesters en bomen. Uiteraard is er gedurende het voorjaar en de zomer een ruime keus aan eenjarige beplanting aanwezig. Naast beplanting kunt u in het groencentrum ook terecht voor tuinaarde, potgrond, graszoden, ecologische meststoffen en tuingereedschap.

JANSEN TUINMATERIALEN.NL
Naast het door Jansen Hoveniers laten realiseren en/of onderhouden van tuinen worden ook veel materialen los besteld. Op deze manier kunt u zelf, met de buurman of met andere partij aan de slag. In de grote showtuin kunt u de materialen bekijken. Uiteraard geven we graag advies en kunnen we de bestelling bij u thuis leveren. Op de werf in Markenbinnen zijn altijd meerdere deskundige mensen aanwezig om u te helpen met de tuinmaterialen.

JARDENO GARDEN COLLECTION
Vanuit onze jarenlange ervaring hebben wij al met veel verschillende materialen en constructies gewerkt. De materialen met een lange levensduur, die een solide basis kunnen vormen voor iedere tuin, hebben wij gebundeld in de Jardeno Graden Collection. Uiteraard helpen wij u op de werf graag vanuit ons vakgebied bij uw keuzes. Denk hierbij aan ontwerp, zichtlijnen, aantallen, afvoeren en het aanplanten van beplanting.