Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Bel ons op 075-6411891 of Whatsapp naar 06-15247049

Tuinmaterialen gemeente Alkmaar

De tuinmaterialen specialist
Jansentuinmaterialen.nl is een onderdeel van Jansen Hoveniers een familiebedrijf wat zich al sinds 1934 bezig houdt met de aanleg, renovatie en het onderhoud van tuinen. Naast hovenierswerk richten wij ons ook op het leveren van diverse tuinmaterialen voor eigen verwerking.

Tuinmaterialen bezorgen in gemeente Alkmaar
Wij kunnen met ons eigen logistiek al uw benodigde tuinmaterialen bezorgen in Alkmaar. Door onze eigen vrachtwagen met kraan is het mogelijk om bij ons een gecombineerde bestelling te laten bezorgen, dit houdt in dat er verschillende soorten tuinmaterialen in een bestelling worden geleverd, waardoor er veel bezorgkosten worden bespaard. Het is eventueel mogelijk dat we speciale werkzaamheden verrichten zoals het afvoeren puin, het uitknijpen van grond en het eruit halen van bomen. Naast de bezorging van de materialen is het ook mogelijk om zand, grond, graszoden en tegels zelf op te halen bij ons in Markenbinnen.

Assortiment
Ons brede assortiment bestaat uit basisstoffen zand en grond, alle mogelijke tuininrichtingsmaterialen, diverse soorten tuinafscheidingen en decoratieve tuinaccessoires. Zand en grond leveren wij zowel los als in bigbags ook is het mogelijk om het bij ons af te halen in Markenbinnen. De mogelijke tuininrichtingsmaterialen bestaan uit beton- en keramiek tegels, klinkers, graszoden, kunstgras, vlondermaterialen, grind & split en benodigde opsluitbanden. Deze tuininrichtingsmaterialen vormen een basis voor een nieuwe tuin. De diverse soorten tuinafscheidingen bestaan uit tuinschermen, betonconstructies en houtconstructies zoals schuttingen. Decoratieve tuinaccessoires zijn diverse producten voor het verfijnen van uw tuin, voorbeelden hiervan zijn: sedumdaken, plantenbakken, schaduwdoeken, houtopslag, tuinhaarden en onderhoudsproducten.


Showtuin
Jansentuinmaterialen.nl is gelegen in Markenbinnen waar wij een showtuin hebben van meer dan 2000m2 met een groot assortiment aan moderne luxueuze tuinmaterialen voor inspiratie en voor elke gewenste tuinstijl. De showtuin is 6 dagen per week vrij toegankelijk en buiten gelegen waardoor er een realistisch beeld kan worden gevormd over alle materialen. Daarnaast kunt u een ruim assortiment aan tuinmaterialen bezichtigen of tuininspiratie opdoen in de showtuin. Om ervoor te zorgen dat u de beste keuze maakt kunnen wij persoonlijk rondleiden, informeren en assisteren bij het kiezen van de juiste materialen. Voor verdere informatie over de showtuin kunt u terecht op onze website.

Jansen hoveniers
Hoveniersbedrijf Jansen is naast het leveren van de tuinmaterialen ook al bijna 90 jaar lang gespecialiseerd in het aanleggen en onderhouden van tuinen in Alkmaar. Wij kunnen met onze jarenlange ervaring gespecialiseerd in graszoden leggen, de aanleg van terrassen en uw tuin beplanten met diverse planten uit het Groencentrum.

Groencentrum in de buurt van Alkmaar
Naast Jansen Hoveniers en Jansen Tuinmaterialen is er in Markenbinnen ook Jansen Groencentrum gevestigd. Bij het Groencentrum kunt u terecht voor alle benodigdheden voor uw tuin op het gebied van beplanting, daarbij heeft u een ruime keuze uit ons brede assortiment. Het tuincentrum is gespecialiseerd in het verzorgen van beplantingen van grotere maatvoering. U kunt in het Groencentrum zelf uw eigen kleurrijke vaste planten, hagen en bomen uitkiezen. Daarnaast zijn er ook verschillende tuinartikelen te verkrijgen voor in en rondom uw tuin zoals meststoffen, tuingereedschap, aanplantgrond en graszoden.

Bezorgplaatsen Gemeente Alkmaar

– De Rijp

– Driehuizen

– Graft

– Grootschermer

– Zuidschermer

– Schermerhorn

– Stompetoren

– Markenbinnen

– Noordeinde

– Oost-Graftdijk

– West-Graftdijk

– Oterleek

– Oudorp

– Rustenburg

– Koedijk

– Ursem