Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Bel ons op 075-6411891 of Whatsapp naar 06-15247049

Showtuin

Bent u op zoek naar ideeën voor uw terras, zitplaats, tuinpad of oprit? Wij hebben een gehele nieuwe showtuin ontworpen om u een zo goed mogelijk beeld te geven van allerlei tuinmogelijkheden. U hoeft niet alleen meer te beslissen vanaf een plaatje in een folder, maar u kunt nu de kleur, het materiaal en legvoorbeelden bij onze 1.250 m2 grote showtuin in Markenbinnen voelen en zien.

De kracht van Jansen Hoveniers is dat wij jarenlange ervaring hebben met het aanleggen en renoveren van tuinen in midden Noord-Holland. Door onze grote expertise kunnen wij een eerlijk en duidelijk verhaal vertellen over de diverse materialen. Wij hebben ook geen verkoopbalie, maar een blokhut waar rustig met een van onze medewerkers gepraat kan worden over de diverse mogelijkheden, ideeën en wensen. Indien gewenst is het ook mogelijk om een afspraak te maken met een medewerker van ons om meer informatie over de getoonde materialen te krijgen.

In onze showtuin zijn o.a. materialen van Gardenlux, RedSun, MBI , Marlux, Gardeco, Tuindeco & Mobilane zichtbaar. Onze showtuin is zonder twijfel de moeite waard om te bezichtigen. Wij verheugen ons op uw komst!