Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Bel ons op 075-6411891 of Whatsapp naar 06-15247049

Garantie & Retourneren

Controleer u bestelling altijd bij ontvangst, zodat u zeker weet dat u de correcte materialen heeft ontvangen. Controleer ook of de producten de juiste kleur hebben en niet zijn beschadigd. Indien u een verkeerd, beschadigd of defect artikel heeft ontvangen, dan kunt u contact opnemen met ons via 075-6411891 of stuur een email (liefst met foto’s van de materialen) naar [email protected]

Neem verkeerde, beschadigde of defecte materialen niet in gebruik! Indien u verkeerde, beschadigde of defecte producten verwerkt of in gebruik neemt, geldt dat deze door u zijn geaccepteerd en  is reclamatie niet meer mogelijk. Extra kosten voor bijvoorbeeld het opnieuw bestraten van uw bestrating zijn voor uw eigen rekening.

Bij online aankopen heeft u recht op herroeping. Gedurende 14 kalenderdagen mag u de overeenkomst zonder opgave van redenen ontbinden. Deze termijn gaat in op de dag na ontvangst van het bestelde product.  Indien u niet binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling op het afleveradres schriftelijk (email) heeft geannuleerd en van ons een bevestiging van ontvangst heeft ontvangen, bent u betalingsplichtig en zal er geen restitutie plaatsvinden.

Wanneer u besluit het artikel binnen 14 kalenderdagen te retourneren, komen de kosten voor het verzenden voor uw rekening. Gemaakte verzendkosten vallen namelijk niet onder het herroepingsrecht en zullen dan ook niet worden terugbetaald.

Indien u gebruik maakt van het herroepingsrecht, komen ten hoogste de werkelijke kosten van terugzending voor uw rekening. Deze hoeven niet hetzelfde te zijn als de transportkosten die berekend waren bij de toezending van de producten. Hiervoor werden namelijk de meest gunstigste transportkosten berekend op basis van routes, volume en gewicht.

Materialen welke voorraad houdend zijn kunnen retour gestuurd worden. Deze dienen in een onbeschadigde staat en in de originele verpakking te zijn. Ze moeten in precies dezelfde conditie verkeren als waar ze in aangeboden werden en mogen niet gebruikt zijn. Tegels die niet voorraad houdend zijn en Jansen Tuinmaterialen speciaal voor u heeft besteld, kunnen retour tegen 50% van de verkoopwaarde.

Mocht u vragen hebben over het herroepingsrecht of het retourneren van materialen, dan kunt u contact opnemen met ons via 075-6411891 of stuur een email naar [email protected]

Jansentuinmaterialen.nl is onderdeel van Jansen Hoveniers Om u zo snel en zo vaak mogelijk van dienst te zijn kan het zijn dat uw telefoon of mail door medewerkers van Jansen Hoveniers beantwoord wordt.