Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Bel ons op 075-6411891 of Whatsapp naar 06-15247049

Bestelling & Betaling

Alle genoemde prijzen op onze website zijn inclusief btw. De prijs / besteleenheid wordt per product aangegeven (stuks / m2) op de website.

De artikelen op onze website zijn meestal leverbaar binnen een paar werkdagen afhankelijk van het bestelmoment.  De levertijd is in overleg. Voor materialen welke besteld dienen te worden, wordt een indicatievelevertijd doorgegeven afhankelijk van het tranpsort of eventuele productietijd. Uiteraard proberen wij zo kortmogelijke levertijden te hanteren.

Afbeeldingen, kleuren en structuren op onze website kunnen soms enigszins afwijken van de werkelijkheid, wij raden u aan om nooit een product aan te schaffen zonder dit te bezichtigingen / beoordelen in onze showtuin. Ook hier kunnen geen rechten aan worden ontleent.

Bij eventuele nabestelling bestaat er een kleine kans dat er uit een andere productie geleverd wordt en dat er daardoor kleur- of structuurverschil bestaat tussen de verschillende leveringen, hier zijn geen reclamaties mogelijk.

Voor advies over hoeveelheden helpen wij u graag met een berekening. U blijft echter als klant verantwoordelijk voor de bestelde hoeveelheden! Maak goede afspraken over tijdstip en plaats van levering. Bijvoorbeeld door het minimaal 1 dag voor aanvang van het werk te laten bezorgen!

De betaling geschiedt vooraf middels iDEAL / overboeking of bij aflevering van de materialen. Dit kan per mobiele pin of contant bij de chauffeur.  Bij het afhalen van de materialen in Markenbinnen is de betaling contant of via de pin.

Als u bij uw bestelling kiest voor vooruitbetaling per bank, houd dan rekening met een overboektijd van één tot drie werkdagen. Zodra uw betaling is ontvangen, wordt uw bestelling ingepland. Met iDEAL kunt u het betalen waar alle reguliere banken bij aangesloten zijn kunt u veilig, vertrouwd en gemakkelijk uw online bestelling afrekenen..

Jansentuinmaterialen.nl is onderdeel van Jansen Hoveniers Om u zo snel en zo vaak mogelijk van dienst te zijn kan het zijn dat uw telefoon of mail door medewerkers van Jansen Hoveniers beantwoord wordt.