Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Bel ons op 075-6411891 of Whatsapp naar 06-15247049

Tekst & Beeldmateriaal

Ondanks dat alle informatie, prijzen en afbeeldingen op onze website zo zorgvuldig mogelijk zijn samengesteld is het mogelijk dat er onbedoeld informatie op onze website staat welke niet juist zijn. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleent.

Afbeeldingen, kleuren en structuren op onze website kunnen soms enigszins afwijken van de werkelijkheid, wij raden u aan om nooit een product aan te schaffen zonder dit te bezichtigingen / beoordelen in onze showtuin. Ook hier kunnen geen rechten aan worden ontleent.

Op onze website geven wij diverse adviezen, hier gebruik van makend is geheel voor uw eigen risico en rekening. Voor specifiekere informatie kunt u contact opnemen met ons of een bezoek brengen aan onze showtuin.

Op onze website gebruiken wij grotendeels eigen of door rechthebbende verstrekte foto’s, het is verboden om zonder schriftelijke toestemming beeldmateriaal over te nemen, te publiceren, te verveelvoudigen of anderszins te gebruiken. Bij constatering zullen wij juridische stappen ondernemen.